L'AAVV de Cerdanyola demana el desallotjament d'un edifici ocupat

Des de l'associació de veïns del barri mataroní asseguren que en una trentena d'habitatges de nova construcció, al carrer Jaume I, hi viuen més de cent persones

Edifici Ocupat Cerdanyola

El període de confinament no ha estat plàcid al barri de Cerdanyola. Al nostre mitjà hem rebut queixes de diferents veïns anònims sobre el poc respecte que hi havia del confinament, amb molta gent i moviment continu als carrers. A això s'hi afegeix l'augment creixent de les ocupacions il·legals que generen molèsties greus als veïns, i que ara han fet aixecar la veu a l'associació de veïns del barri.

Segons informen els responsables de l'AAVV de Cerdanyola, fa tres mesos que un edifici de nova construcció al carrer Jaume I, amb una trentena d'habitatges, està totalment ocupat. Calculen que hi ha un centenar d'ocupes que segons narren, estan fent passar un "calvari" als veïns. Des de l'associació veïnal diuen que, atenent a la trucada dels veïns de la zona, han dirigit una instància a la Policia Local perquè procedeixi "amb la major brevetat possible al desallotjament dels okupes".

Ho expliquen amb més detalls a les seves Xarxes Socials