Important donació de material sanitari per part de dues associacions xineses a Mataró

Dues empreses mataronines també entreguen 6.000 guants de làtex als cossos policials

Material Coronavirus

L'alcalde de Mataró, David Bote, va rebre aquest dimarts de mans del president de l'Associació Catalana d’Empresaris Tèxtils i de l'Associació Catalana Qilu d'intercanvi cultural i comercial, Sipeng Sun, un lot de productes sanitaris de protecció per al conoravirus adreçat a l'Ajuntament i a l'Hospital de Mataró.

La suma del material donat consta de 2.000 mascaretes, 2.000 parells de guants de làtex i 30 ampolles de gel desinfectant. A l'Ajuntament aquest material es distribuirà a aquell personal que està fent tasques que impliquen contacte amb ciutadans i conseqüentment un risc de contagi de la malaltia com Policia Local, Protecció Civil, Benestar Social o les persones voluntàries que reparteixen cada dia àpats a gent gran, entre d'altres. Una part de les mascaretes també es farà arribar al Centre Integral de Valorització de Residus atesa l'escassetat d'aquest producte al mercat i la necessitat de què els treballadors puguin seguir fent la seva feina amb la màxima protecció.

La comunitat xinesa a Mataró està formada per 2.544 persones (dades a 1 de gener de 2019) i amb aquest gest han volgut contribuir i donar suport a la ciutat en la qual s'han establert ja fa molts anys.

A banda, el president de les dues associacions xineses, que estan ubicades a Mataró, s'ha ofert a establir contacte directe amb les distribuïdores de la Xina del material sanitari de protecció perquè puguin subministrar aquests productes ara tan imprescindibles.

Material Coronavirus

Guants de làtex pels cossos policials

La Policia Local també va rebre aquest dimarts la donació de 3.000 guants de làtex per part de dos negocis mataronins –concretament Feimat i la discoteca Miracle– empreses que també en van lliurar 3.000 als Mossos d'Esquadra.