'Dones de Cerdanyola', una nova associació al barri

S'uneixen per treballar la igualtat de gènere a través de la dinamització territorial

Barris, cerdanyola

Al barri de Cerdanyola hi conviuen al voltant de 15.000 dones de procedències i orígens diferents, però totes amb “les mateixes mancances i problemàtiques que hi ha a nivell general”. Per fer front a aquesta situació neix al barri l'Associació Dones de Cerdanyola, impulsada per les dinamitzadores municipals i diferents professionals del barri, la majoria implicades en altres entitats, òrgans de participació i/o a títol personal. 

“Coneixem la situació actual i la manca d’actuacions que sensibilitzin sobre la promoció de la dona en tots els aspectes”, expliquen des de l'associació. Aquest projecte té l'objectiu de treballar per a la igualtat real amb tots els col·lectius, entitats i persones individuals. 

El pròxim divendres 13 de març a la tarda se celebrarà la presentació pública de l'associació. L'acte tindrà lloc a l'Espai Jove de Cerdanyola, al número 84-86 del passeig de Ramon Berenguer III.

Programa de la presentació:

  • 18.30 h Presentació pública de l’Associació Dones de Cerdanyola
  • 18.40 h Parlament de la regidora d’Igualtat, feminismes i LGTBI, i participació, Marisa Merchán 
  • 18.45 h Inauguració de l’Exposició “Dones i Tecnologia” 
  • 18.55 h Xerrada de Pepi Sánchez, xef del restaurant Sangiovese, sobre la igualtat en l’àmbit professional  
  • 19.30 h Relats de les joves de diversos instituts del barri que fan estudis tecnològics ó científics 
  • 20 h Pica-pica per finalitzar

Si estàs interessada a conèixer l'associació o fer-los propostes, pots contactar-hi a través del correu  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.