Víctor Font presenta a Mataró la seva candidatura per a la presidència del Barça

Durant la presentació, Font conversarà amb Antoni Bassas sobre el projecte "Sí al futur"

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 20 Febrer 2020 12:47

Ciutat 2017/2020, victor fornt-si al futur

El dilluns 2 de març, Víctor Font presentarà a l'Ateneu de la Fundació Iluro la seva proposta per a les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona. Font exposarà el projecte "Sí al futur" per al Barça del 2030, “quan Messi i la millor generació de futbolistes de la història blaugrana ja no siguin a la gespa”. A més, al llarg de la presentació el candidat conversarà amb el periodista Antoni Bassas i al final de l’acte s'obrirà un torn de preguntes.

La presentació serà a les 19 h i no cal inscripció prèvia. Mitja hora abans de l'acte s'obriran les portes del recinte i a mesura que els assistents arribin podran agafar lloc.
Decoraran l'espai una reproducció exacta del trofeu de la Champions League i dues samarretes autèntiques de dos jugadors mítics del barcelonisme: una de Johan Cruyff i una altra de Marcial Pina, cedides pel col·leccionista Miquel Tejero. A més, Buc de Llibres oferirà un punt de venda per adquirir el llibre Construïm junts el Barça del futur, escrit per Antoni Bassas.