Tot a punt per a la Cursa de Cap d’Any de Mataró

Després d'una primera edició exitosa, el Centre Atlètic Laietània, amb el suport de Gesport i l'Ajuntament de Mataró, ha organitzat una nova cursa el 29 de desembre

  • Redacció // Fotos: Cedides
  • Dijous, 19 Desembre 2019 08:30

Ciutat 2017/2019, cursa cap d'any

La segona edició de la Cursa de Cap d'Any de Mataró escalfa motors. Després d'una primera convocatòria que va tenir un alt seguiment, el Centre Atlètic Laietània, juntament amb el suport de Gesport i l'Ajuntament de Mataró, n'ha preparat una altra per al pròxim 29 de desembre.

Punt d'arribada i sortida

Amb sortida i arribada a l'esplanada del TecnoCampus, aquesta cursa de 5 quilòmetres tindrà lloc entre les 10 i les 11 del matí i aplegarà, com a màxim, un total de 600 corredors. Aquells que hi vulguin participar poden apuntar-s'hi omplint el formulari d'inscripció que trobaran al web www.cursacapdanymataro.cat.

Segons han informat els organitzadors, el dorsal inclou una samarreta de la Cursa de Cap d'Any, una bossa amb obsequis de les entitats i empreses col·laboradores, un bitllet gratuït d'anada i tornada per als participants amb el servei municipal de Mataró Bus des de qualsevol parada i línia, i l'avituallament de beguda i fruita a l’arribada.

Ciutat 2017/2019, cursa cap d'any

Recollida de dorsals i premis

La recollida de dorsals s'haurà de fer a Drivim Mataró (número 103 de l'avinguda del Maresme) dissabte 28 de desembre, o diumenge 29 de desembre a partir de les 8.30 hores al punt de recollida de dorsals de la cursa al TecnoCampus.
La segona Cursa de Cap d'Any de Mataró serà l'última prova puntuable del Circuit Maresmenc de Curses. Els premis d’aquesta lliga organitzada per Gesport s'atorgaran a la primera Cursa del Circuit Maresmenc de Curses, que se celebrarà el 2020 a Caldes d’Estrac.