La Piscina Municipal reobre les portes

L'equipament, que celebra aquest any el seu 50è aniversari, donarà a conèixer els treballs de millora a partir del 22 de novembre

Ciutat 2017/2019, PISCINA MUNICIPAL

La Piscina Municipal de Mataró torna a obrir les portes després de quatre mesos d'obres per millorar-ne les instal·lacions. L'equipament esportiu va tancar al mes de juliol per dur a terme diferents actuacions, entre les quals destaquen la millora de la climatització, una nova sauna, el canvi d'enrajolat de la piscina gran i la millora de les dutxes i la façana, que ha estat repintada.

Un cop finalitzades les obres, la piscina torna a posar en marxa el servei esportiu escolar de natació i l’activitat diària amb els abonats.

50 anys de vida

Aquest any, l'equipament celebra el mig segle de recorregut amb diverses activitats que s'allargaran fins al juliol del 2020. El primer acte, coincidint amb la reobertura de la piscina, serà el cap de setmana següent, els dies 22 i 23 de novembre, amb dues jornades de portes obertes. El divendres obrirà de 8 a 20 h, i el dissabte de 9 a 14 h. Durant els dos dies s'han programat diferents activitats per al públic adult i jocs per als infants i joves.