Vuitena Marxa per la Salut Mental a Mataró

L'acte, organitzat pel Fòrum Salut Mental amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, tindrà lloc el diumenge 17 de novembre a partir de les 9 del matí

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 06 Novembre 2019 16:16

Ciutat 2017/2019, Moute-marxa per la salut mental

El diumenge 17 de novembre a partir de les 9 hores se celebrarà la vuitena edició de la Marxa per la Salut Mental a Mataró. Aquest acte solidari, organitzat pel Fòrum Salut Mental amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, consta dos recorreguts que tenen el seu punt de sortida i arribada a la platja del Callao.

Un d'ells està adreçat als participants que no temen els desnivells, els quals podran posar a prova les seves habilitats en un passeig de 12 quilòmetres que els conduirà a l'ermita de Sant Martí de Mata. El segon traçat, de 8 quilòmetres aproximadament, transcorrerà en pla pel passeig marítim.

Objectiu solidari

La finalitat de la marxa és conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental. A més a més, gràcies als beneficis obtinguts de les últimes edicions, el 20 de maig passat es va poder organitzar al Nou Parc Central la primera edició de la trobada "Esport per a tothom", la festa de l'esport inclusiu. La jornada, oberta a la participació de tothom, va crear un espai d'esport i convivència amb el futbol, el bàsquet, el tenis taula, les bitlles catalanes i els escacs com a protagonistes.

Esbrina com t'hi pots inscriure

El termini d'inscripcions per participar en la marxa està obert des del 28 d'octubre. Per motius tècnics, en aquesta edició no es podran fer inscripcions per la via telemàtica, sinó que s'haurà de formalitzar el pagament per transferència bancària o visitar un dels punts habilitats per a fer-ho: SRC Maresme (Camí de la Geganta, 7); Salut Mental Catalunya Mataró-Maresme (Sant Pelegrí, 3); Sports Discovery (Camí Ral, 423); plaça Santa Anna (dies 9 i 16 de novembre de 17 a 20.30 hores); plaça Illa Cristina (dies 9 i 16 de novembre de 10 a 14 hores), i l'entrada de l'Hospital de Mataró (dies 8, 12 i 15 de novembre de 10 a 13 hores). A Barcelona, les inscripcions es podran fer a la seu de l'Associació Arep (passeig Maragall, 124).

Ciutat 2017/2019, Moute-marxa per la salut mental

Les inscripcions tenen un preu solidari de 8 euros Inclouen esmorzar i samarreta