Mataró Camina recapta més de 24.000 euros

Els diners van destinats a millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer i les seves famílies

Mataró Camina

La 12ª edició de la Caminada per l'Alzheimer, organitzada per l'entitat Mataró Camina, va assolir un benefici de 24.319,27 € gràcies a les prop de 5.000 persones que van participar en la caminada solidària que va tenir lloc el 29 de setembre.

El passat cap de setmana, una representació de voluntaris de Mataró Camina van fer entrega del xec pel valor recaptat a la presidenta de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFAM). Tots aquests diners van destinats a l’ajuda i millora de la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies. El lliurament es va fer en el marc d'un sopar solidari als salons de l’hotel Atenea Parc.

A més, a aquesta quantitat final cal sumar-li una aportació de 6.000 € per part de La Caixa, destinats a la investigació dels gossos guia en malalts d’Alzheimer, també gestionada per l’associació Mataró Camina.

A l’acte van assistir-hi un centenar de persones, entre les quals hi havia l’alcalde de Mataró, David Bote, el president de Mataró Camina, Juan Antonio Ciller, i la presidenta de l’AFAM, Maria Àngels Fradera.