Aquest octubre arriba el nou Bridal Market Mataró

L'esdeveniment serà els dies 12 i 13 a Can Marfà

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 03 Octubre 2019 11:35

Ciutat 2017/2019, presentació bridal market

Aquesta setmana s'ha presentat el nou esdeveniment del sector nupcial i de celebracions que es farà a Mataró: el Bridal Market Mataró. Jordi Novo (president NEM) i Josep Amador (director del market) van explicar que es tracta d'una proposta que sorgeix de la renovació de l'anterior Saló Boda, el qual l'any anterior va celebrar el 25è aniversari.

El Bridal Market neix amb una sèrie de novetats que tenen com a objectiu oferir l'esdeveniment en un nou format, més pròxim als visitants, adaptat a les tendències del moment i ubicat al centre de la ciutat, continuant amb la voluntat de l'entitat de dinamitzar el comerç del centre.

Les novetats

En primer lloc, l'esdeveniment canvia de nom i de dates (del febrer a l'inici de la tardor), i es concentra en dos dies de market (dissabte i diumenge) en comptes de tres.
El nou escenari, Can Marfà Museu de Mataró, permet gaudir d'un espai interior, on s'ubicaran el showroom (1a planta) i els 51 expositors (planta baixa), i també d'un espai exterior, on es faran la passarel·la (dissabte a les 20 h), les masterclass de swing i altres activitats.