La Fundació Maresme presenta el seu full de ruta pels pròxims cinc anys

Amb el lema "Junts construïm el futur" l'entitat mataronina presenta el Marc Estratègic 2018-2022.

  • Anna Galdon
  • Dimarts, 23 Octubre 2018 18:13

fundacio maresme marcA partir de les inquietuds, propostes i necessitats recollides a través de les veus de persones integrants, familiars, patronat i entitats col·laboradores, la Fundació Maresme  ha presentat el seu nou Marc Estratègic. En els últims anys l'entitat ha fet "un esforç significatiu" per donar resposta a diferents reptes i aprofundir en la consolidació del projecte com a fundació d’economia social i solidària arrelada a la comarca.
Ara aquest full de ruta dissenyat gràcies a la implicació de més de 500 persones permet establir una nova visió, però també eixos i objectius estratègics concrets per tal de construir un projecte més obert,  visible i transparent de cara els anys vinents.

Moltes veus, un sol Marc

El full de ruta presentat aquest 2018 és el resultat de 10 mesos de treball. Ha comptat amb la participació de més de 500 persones i ha estat coordinat per un equip motor format per set persones, integrants de les diferents àrees de l’entitat.

Presentació multitudinària

L'acte de presentació, celebrat aquest 18 d’octubre a l’Auditori del Tecnocampus  de Mataró, ha donat a conèixer el resultat del procés d’elaboració del Marc Estratègic, que té com a lema “Junts construïm futur”. Va comptar amb més de 300 assistents entre persones ateses, familiars, treballadors i entitats col·laboradores.

Cinc punts de futur clau

Per la Fundació el Maresme, l'establiment d'una nova visió i uns nous eixos estratègics té per objectiu construir "un futur millor per les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies". Així, cinc grans eixos defineixen el nou full de ruta: 

1. Acompanyament de les persones amb especials dificultats en tot el seu itinerari de vida.
2. Obertura a la comunitat amb un model d’inclusió que doni més visibilitat i reconeixement social al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.
3. La persona atesa estarà al centre de la Fundació i es promourà el benestar, l’acompanyament i la participació activa de les persones del seu entorn.
4. Inversió en coneixement i capital humà per esdevenir una Fundació emprenedora i atendre les noves necessitats emergents
5. Continuïtat en l’aposta pel model d’economia social contribuint a la transformació de la societat.
Fundació arrelada i compromesa amb el Maresme.