La Marea pensionista es torna a mobilitzar

Convoquen una concentració pel 6 de setembre davant de l’Ajuntament per seguir amb el programa de reivindicacions dels jubilats

  • Redacció
  • Dilluns, 27 Agost 2018 12:38

Ciutat 2017/2018, marea pensionistes

La Marea Pensionista torna al carrer i vol seguir mobilitzada. El moviment unitari en defensa dels drets de les persones jubilades, que és transversal a tot l’estat, secunda a nivell local la convocatòria de noves mobilitzacions i convoca a una concentració el 6 de setembre davant l’Ajuntament de Mataró, al punt de les sis de la tarda. Expliquen, els membres de Marea Pensionista de Mataró, que la recuperació d’una part del poder adquisitiu de les pensions públiques es deu “única i exclusivament a les massives mobilitzacions d’indignació i protesta dels pensionistes” i és per això que aposten per renovar aquesta pressió popular per prosseguir amb els objectius del moviment.

La Marea es mostra satisfeta d’haver “donar consicència a una majoria de ciutadans de la necessitat d’unir-se en defensa dels seus drets, aconseguir el poder adquisitiu perdut i recuperar l’orgull de ser persona” i ara advoca per “acabar la feina ja que quan una tasca no s’acaba, el contrari agafa forces i ataca amb més força”.

Manifestació Marea Pensionista

La Marea Pensionista no es refia dels diferents governs i adverteix que la lluita dels pensionistes “és una lluita de classes, la pintin com la pintin”. En aquest setntit criden a la mobilització assegurant que “si la societat pren consciència que en aquests temps no val en conformise i que és el poble el que ha de controlar als govern, segur que s’aconseguirà una societat més igualitària i justa no només pels pensionistes sinó també per a treballadors, autònoms, en sanitat i educació”.