Reforç a la línia C5 Mataró-UAB a partir de l'1 de setembre

El servei operat per Moventis afegirà una expedició de tornada a les 21.15 h

Busos Moventis
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha donat resposta a les necessitats dels estudiants de Mataró i Argentona de la Universitat Autònoma de Barcelona afegint una expedició més a la línia C5. L'expedició sortirà de Mataró direcció a la universitat a les 20.15 h i tornarà un altre cop al municipi a les 21.15 h. El nou horari s'implementarà a partir de l'1 de setembre, coincidint amb l'inici del curs.

Aquesta ha estat la resposta davant les queixes de diversos estudiants que finalitzaven les classes a les 21 h i ja no tenien disponible el servei d'autobús, havent d'anar fins a Barcelona i després fer el recorregut fins a Mataró. Ara, hi haurà un últim servei a les 20.15 h que anirà des de Mataró i Argentona fins a la UAB i que a les 21.15 h tornarà des de la universitat fins als municipis.

A més a més, s'amplien els dies de servei, ajustant-los als dies lectius de la UAB. Per aquest motiu, el curs vinent el servei començarà l'1 de setembre i no finalitzarà fins al darrer dia lectiu de la primera setmana de juliol.