Mor als 65 anys el mestre mataroní Pep Sivilla

Activista social, polític i veïnal, va educar al Germanes Bertomeu i Coromines

Pep Sivilla

Pep Sivilla i Bosch ha estat trobat mort als seus 65 anys. Sivilla havia estudiat periodisme però havia exercit tota la seva vista de mestre, educant diferents generacions d'infants mataronins primer al Germanes Bertomeu i després al Joan Coromines. Va ser el primer director d'aquest centre, conegut per abanderar la nova escolarització. Sivilla també és molt conegut com activista social i polític.

Es va involucrar al moviment veïnal de la ciutat essent un dels seus principals actius durant fins la primera dècada del nou segle. Va arribar a presidir la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró, a més de les entitats del Centre i de Peramàs-Esmandies.

També es va significar en moviments socials i polítics, al llarg de molts anys de militància. Des del 15M a les lluites contra les retallades, per una sanitat pública o per l'educació. Els darrers temps havia liderat diferents iniciatives a favor de l'acollida de refugiats a més d'haver estat a Grècia per aquest mateix motiu. També tenia inquietuds artístiques i havia protagonitzat des d'exposicions de dibuixos a concerts en solitari.