Els Amics de les Arts visiten la Fundació el Maresme

Oferiran un concert especial per presentar el projecte 'Recicla les teves samarretes negres'

Cultura 2018, amics de les arts

El dimecres 13 de Juny a les 12 h, Els Amics de les Arts visitaran la Fundació el Maresme i oferiran un concert especial per presentar l'acció solidària 'Recicla les teves samarretes negres', que té com a objectiu la promoció del reciclatge de roba, donar una segona vida a les peces transformant-les en noves fibres.

Però al projecte no només hi col·labora el grup compost per Eduard Costa, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, sinó que també s'hi han sumat OrganicSound i el CEO del Maresme. A l'acte els grups lliuraran un xec solidari al CEO del Maresme del 3% de benefici que el grup musical ha assolit, a través de les vendes dels seus productes en el marc de la seva darrera gira.

L'acte tindrà lloc a les instal·lacions del centre especial de treball de la Fundació el Maresme, ubicades al C/ Galícia 191 de Mataró. Hi assistiran un grup de 30 fans del grup de música, així com els representants d'OrganicSound i el conjunt de treballadors del servei de manipulacions del CEO del Maresme. Com a clausura, Els Amics de les Arts oferiran un concert musical a tots els assistents, que estarà acompanyat d'un aperitiu ofert per la Fundació el Maresme.

Dessuadores elaborades amb samarretes reciclades

Durant l'acte, el grup musical lliurarà les dessuadores elaborades a partir del reciclatge de samarretes negres dels fans, a tots els treballadors i treballadores del CEO que participen en la seva manipulació, així com als fans del grup musical.

La participació del CEO del Maresme

El grup de treballadors del servei de manipulacions del CEO són els encarregats d'eliminar les fornitures i de fer el triatge segons la composició de les peces usades, que són triturades en partícules més petites per tornar a elaborar fil i fabricar nous teixits. Posteriorment, amb aquest teixit es fabriquen les dessuadores i altres peces de roba amb un component de teixit reciclat.