Una Gimcana Nàutica al Port de Mataró

El diumenge 3 de juny tindrà lloc una jornada amb proves divertides i amenes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 31 Maig 2018 17:27

Ciutat 2017/2018, Port MataróPer fomentar i dinamitzar les activitats socials i nàutiques al Port de Mataró l’Associació d’Usuaris del Port Esportiu de Mataró (AUPM) organitza la Gimcana Nàutica AUPM. Es tracta d’una jornada nàutica amb activitats lúdiques que tindrà lloc aquest diumenge 3 de juny a l’espai del Port de Mataró. El recorregut tindrà una part per terra i l’altre per mar. L’esdeveniment compta amb la col·laboració d’altres entitats socials i empreses de l’entorn i acabarà amb un dinar al Restaurant El Doge, al Port de Mataró.

La Gimcana constarà d'una sèrie de proves amenes dintre del recinte del Port de Mataró, seguit d'una ruta marítima que s'haurà de recórrer navegant en una embarcació, per trobar unes boies fondejades al mar. El traçat d'aquesta ruta dibuixarà la lletra 'M' de Mataró. L'activitat està oberta a tothom i hi poden participar embarcacions de vela o de motor.

161005Ve_RegataTot3

La Gimcana Nàutica començarà a les 10h del matí des de la carpa de l'AUPM, que estarà situada a l'esplanada d'aparcament. Per participar-hi és imprescindible inscriure cada embarcació i la seva tripulació abans de l'1 de juny enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucant als telèfons 661 377 364 i 627 945 495. Els socis de l’AUPM i acompanyants hauran de pagar 5 euros per persona, mentre que el preu pels que no siguin socis és de 8 euros per persona. Per últim, cal destacar que l’activitat és gratuïta pels menors de 12 anys.

Tant les proves terrestres com les marítimes atorgaran una puntuació a cada tripulació i a la seva embarcació per, d’aquesta manera, premiar les tres tripulacions amb les millors puntuacions. Es repartiran regals entre totes les tripulacions participants