10 quilòmetres sota la pluja a la Caminada de l’Escola Arboç

Diumenge passat va tenir lloc aquesta activitat que va recórrer el Passeig Marítim de Mataró, els beneficis de la qual aniran destinats a persones amb pluridiscapacitat funcional

Caminada Escola l'Arboç

El diumenge dia 13 de maig l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç va organitzar la cinquena edició de la Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç. Es tracta duna jornada lúdica i esportiva que recorre 10 quilòmetres a peu entre el Passeig del Callao i l’Espigó del Port de Mataró. Tot i el mal temps d’aquest cap de setmana, l’activitat va continuar sota paraigües i impermeables. Tots els fons recaptats a la Caminada es destinaran a l’obtenció de material específic i a les activitats dels alumnes d’aquesta escola, nois i noies de la comarca amb pluridiscapacitat funcional.

L’activitat s’engloba dins el programa Mou-te amb Cor, el qual inclou aquest tipus d’esdeveniments solidaris de caràcter lúdic i esportiu que tenen lloc a Mataró i que estan organitzades per entitats i associacions.

Volien comptar amb 2.000 persones

Tot i que fins ara, cada any l’activitat havia superat el nombre d’inscripcions i l’objectiu d’enguany era arribar a 2.000, el mal temps ha fet que no poguessin assolir el seu propòsit. Tot i això, els organitzadors de l’Arboç, els quals compten amb el suport de la Fundació Maresme, asseguren estar molt satisfets amb la jornada. El mal temps, a més, va provocar que s’hagués de suspendre l’activitat de zumba programada.

Samarreta de les Dissantes 2018

Tots els participants van poder comprar la samarreta de les Dissantes 2018, que enguany és blanca i morada.