Mar de grans: vela compartida

L'Escola Vela Mataró inicia un programa perquè avis i nets plegats gaudeixin de la mar

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 07 Maig 2018 09:42

Ciutat 2017/2018, la mar de grans escolaSeixanta-tres avis i àvies, amb la seves netes i nets, van poder gaudir d'aquest esport compartint una sortida de navegació a vela. La joventut, per la seva banda, també va poder practicar a més a més la navegació en caiac. L'Alcalde David Bote va poder saludar i gaudir de l'excel·lent ambient i compartir l'experiència amb tothom.

Aquest programa de l'Escola Vela Mataró, que compta amb el suport de l'ajuntament, pretén apropar el mar a les persones més grans amb l'eslògan de "la mar no té edat".

Pels més joves fer un primer tastet que els animi a seguir fent una activitat nàutica a l'aire lliure tant positiva per al seu desenvolupament personal, cognitiu i físic. 
Per a les persones grans, l'Escola de vela ara proposa tres tipus diferents d'activitats absolutament accessibles, adequades a l'edat i pensades per a conservar i estimular el cos i la ment. L'objectiu és la pràctica, un cop per setmana, durant una hora, de forma regular o puntualment de La Veladolça, el Pàdelioga, o el gymnautic/gymplatja.