La caminada de l'Arboç vol 2.000 persones

Els diners recaptats es destinaran a activitats i material específic per als alumnes de l’escola: nens i nenes amb pluridiscapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 07 Maig 2018 08:37

Ciutat 2017/2018, caminada arboçDiumenge 13 de maig tindrà lloc la 5a edició de la Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç de la Fundació El Maresme, una jornada lúdic-esportiva de 10km de recorregut al llarg del Passeig Marítim de Mataró. La Caminada de l'Escola l’Arboç s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor', el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any.

Organitzada per l’AMPA de l’Escola l’Arboç amb el suport de la Fundació el Maresme, cada edició ha superat el nombre d’inscripcions. L’any 2016 s’hi van bolcar 1.700 persones, l’any passat es van superar els 2.000 caminants i enguany també s’espera arribar a les 2000 inscripcions. La totalitat dels fons recaptats a la Caminada es destinen a activitats i material específic pels alumnes de l’escola, nois i noies de la comarca del Maresme amb pluridiscapacitat funcional. Al recorregut, com cada any, el Passeig del Callao es manté com a punt de sortida (9:30h) i d’arribada.

Pel que fa a l’itinerari, es mantenen les millores d’accessibilitat incorporades l’any passat per facilitar els desplaçaments amb cadires de rodes. Els participants recorreran el Passeig Marítim en direcció al Rengle fins a arribar a l’espigó del Port de Mataró, des d’on es tornarà de nou pel passeig marítim fins al passeig del Callao. La jornada oferirà refrigeris i obsequis per a tots els participants i inclourà l’organització d’activitats per als més menuts.

Samarreta de les Dissantes
Totes les persones que s’apropin a la festa, podran adquirir per 5 euros la samarreta de les Dissantes 2018, que enguany és de color blanc i morat. Hi haurà un estand amb totes les talles per a tots aquells que vulguin fer la caminada amb ella i anar escalfant motors per a les Dissantes.

Ciutat 2017/2018, cartell caminada arboç 2018Data: El diumenge 13 de maig.
Lloc: Passeig del Callao a les 9:30h

Inscripcions: El preu de les inscripcions és de 5 euros els adults i 3 euros els infants fins als 8 anys i inclou entrepà, beguda i fruita. Es poden formalitzar de dilluns a divendres a la seu de la Fundació El Maresme (plaça dels Bous, 3-5) fins a les 18h, o bé el mateix diumenge 13 en el punt de sortida.