Les furgonetes més icòniques reunides a Mataró

El pròxim 12 de maig el Port de Mataró acollirà la trobada de furgonetes VW fabricades abans del 1967, una jornada que compta amb 150 inscrits

Trobada de furgonetes

SBOM és una trobada de furgonetes VW fabricades abans del 1967, les conegudes T1, unes furgonetes icòniques que es distingeixen pel seu gran logo frontal i els parabrises partits. Es tracta d'una trobada que ja es va realitzar a Mataró els anys 2008 i 2009 i que espera reunir el màxim nombre de T1s del nostre país. L’edició d’enguany se celebrarà el pròxim dia 12 de maig entre les 8h del matí i la mitjanit al Port de Mataró i ja hi ha un total de 150 furgonetes inscrites per aquest esdeveniment procedents de diversos països.

La programació

Amb un total 150 furgonetes inscrites aquesta edició, procedents d'Espanya i d'Europa, el Port de Mataró acollirà la trobada davant del mar amb una programació de primera. A més de les furgonetes, es podrà gaudir de bona gastronomia a l'aire lliure amb diverses food truks que serviran plats de cuina veneçolana, pizzes o crepes, així com cervesa artesana local.

Trobada de furgonetes

Per amenitzar la trobada, hi haurà música en directe de la mà dels LaJonkollective i una sessió de ball de Lindy Hop.

El tret de sortida de la jornada serà a les 8h del matí amb l'obertura i la recepció dels participants, que gaudiran d'un pack de benvinguda, seguit d'una estona per esmorzar. Durant el matí els infants podran jugar a l'espai per a nens i a les 12h començarà l'estona de música i la ballada de swing. A les 14.30h tenen previst fer la fotografia de la jornada i a les 16h entregar els premis i portar a terme els sortejos i rifa. Al vespre el sopar serà lliure, i a les 23h serà l'hora de la festa per acabar l'acte.

Els antecedents

L’any 2008 i 2009 Mataró ja va acollir aquesta trobada al nou Parc Central, la qual va reunir 18 T1s. Uns anys més tard, el 2014, l'esdeveniment es va consolidar amb un èxit de participació i assistència amb un total de 42 furgonetes d'arreu d'Espanya i França. Durant l'any 2016 es va tornar a batre el propi rècord, amb 76 participants vinguts de llocs de tota Europa, com Finlàndia, Bèlgica, Holanda i Itàlia.