Jocs de rol i de taula amb 'Iludo + que jocs'

Arriba la quarta edició d'aquesta cita anual que tindrà lloc aquest cap de setmana, a l'Espai Gatassa de Cerdanyola

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Divendres, 06 abril 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, iludo-jocs de taula

Enguany les jornades 'Iludo + que jocs' arriben a la seva quarta edició, una cita anual que té com a protagonistes els jocs de rol i de taula i que se celebrarà aquest cap de setmana, dissabte 7 i diumenge 8 d'abril. L'edició d'aquest 2018 incorpora l'experiència dels anys anteriors per oferir un cap de setmana ple de jocs clàssics i d'altres més innovadors i moderns a l'Espai Gatassa. Durant els dos dies es podran veure en directe demostracions fetes per autors novells, diferents campionats de jocs de taula i una ludoteca oberta, amb més de 350 jocs.

Un concurs de protojocs
Enguany l'Iludo + que jocs tornarà a comptar amb un concurs de protojocs en el qual els creadors de nous jocs podran presentar les seves idees. Aquesta iniciativa és molt positiva perquè ha permès als guanyadors de les darreres edicions poder publicar la seva idea.

Una  taula rodona
Diumenge a les 12h el ponent Joan Josep Pons López, professor de Game Design del grau de creació de videojocs de la UPF i de gamificació i cultura digital al CRAI de la UB,
oferirà una conferència sobre Metodologia de playtesting profesional.

El mateix diumenge a les 16h de la tarda es podrà assistir a una taula rodona sota el títol Parlem de concursos de protojocs: història i futur. Els ponents seran Eloi Pujadas, dissenyador de Jocs de Taula i premi accèssit del concurs Ciutat de Granollers 2017, Pau Carles, editor de DMZ Games i, per últim, Oriol Comas, organitzador del DAU Barcelona i organitzador del Jugar x Jugar de Granollers.

Amb quatre edicions, Iludo s'ha consolidat per al gran públic.

Ciutat 2017/2018, iludo-jocs de taulaDes de les 11h fins a les 20h

Totes les activitats són gratuïtes i d'accés obert i tindran lloc al Centre Cívic Espai Gatassa, situat al Carrer Josep Montserrat Cuadrada 1 de Mataró, els dies 7 i 8 d'abril des de les 11 del matí fins a les 20h del vespre. L’organització d'aquest esdeveniment va a càrrec de l’Associació Club de Rol Banshee Errante i compta amb la col·laboració dels Serveis de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró.