Creixent en valors a l'espai Joao Martí

Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que des del 2012 vetlla pel creixement personal i l'acollida

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 06 Març 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, espai joao marti

L'Espai Joao Martí vetlla pel creixement personal i l'acollida, en especial de les persones amb menys possibilitats econòmiques i culturals, conscienciant en la solidaritat. Des de l'associació porten a terme diversos projectes socials, 'Arrels', 'Del futbol a la vida' i 'Creixent Juntes', així com activitats diverses per aprendre a gestionar emocions i treballar els valors en els infants i adolescents.

Amb seu social al barri de Rocafonda i El Palau, l'Espai Joao Martí treballa per fomentar valors com l'acollida, l'alegria, la generositat, el respecte, la solidaritat i la gratitud. Per continuar engegant més projectes, els seus membres continuen cercant nous voluntaris que vulguin aportar el seu granet de sorra a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

L'associació treballa al barri de Rocafonda i El Palau desenvolupant projectes socials variats i tallers per al creixement personal i l'acollida