Condemnen Mataró Bus a readmetre el sindicalista acomiadat

CCOO guanya la sentència a favor de José Antonio Lara

  • Redacció
  • Dimarts, 06 Febrer 2018 11:10

Mataró Bus nous

L’empresa que gestiona Mataró Bus haurà de readmetre a José Antonio Lara. Així ho estipula la sentència del judici realitzat el passat 26 de Febrer on el jutge titular del Jutjat Social número 2 de Mataró admet la demanda interposada pel treballador, mitjançant el Gabinet Tècnic jurídic de CCOO i dirigida contra l’empresa “Corporación Española de Transporte, SLU”.

A la sentència dona la possibilitat al treballador d’escollir entre l’indemnització o la readmissió, i condemna a l’empresa a atenir-se a la opció que Jose Antonio Lara esculli, i també a abonar-li els salaris de tramitació des del seu acomiadament. El treballador ha decidit optar per la readmissió al seu lloc de treball.

En un comunicat de CCOO feliciten José Antonio Lara “que davant la incertesa del seu futur, no ha volgut atendre la voluntat de l’empresa “d’arreglar” la situació que ella mateixa havia produït mitjançant una indemnització per sobre dels límits legals. El company Lara, fent fefaent la seva coherència, reclama tornar al seu lloc de feina, on continuarà defensant els interessos de la plantilla i, com sempre, la qualitat del servei per als usuaris”, asseguren des del sindicat.

En el mateix text, CCOO mostra mà estesa per millorar el servei de Mataró Bus i demana “la normalització de les relacions laborals al sí de l’empresa actualment contaminades i perverses amb un clima laboral insofrible”. En el mateix text demanan “el desenvolupament d’un nou model de mobilitat sostenible, socialment i ecològicament, a la ciutat, que assoleixi una nova fórmula de gestió cap al servei d’autobús que permeti el control del propi propietari del servei, el mateix Ajuntament, així com dels agents socials del territori”.