Compte enrere pel 25è Saló Boda

Més de seixanta empreses estaran presents a la fira de referència del sector nupcial i d'esdeveniments que es farà al Tecnocampus els dies 16, 17 i 18

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 01 Febrer 2018 12:00

Ciutat 2017/2018, saló boda presentacióEl mes de febrer és sinònim, a Mataró, de Saló Boda. L'esdeveniment anual pensat per a la preparació de casaments i esdeveniments especials bufa enguany unes importants 25 espelmes i prepara per als dies 16, 17 i 18 de febrer una edició per ressaltar encara més el seu caràcter referent dins el calendari firal local i dins l'àmbit de tots els sectors implicats en unes noces. Ho explicava Jordi Novo, president de la Unió de Botiguers de Mataró, impulsora de la iniciativa: "El Saló Boda és un dels esdeveniments per a celebracions més important de les comarques barcelonines, referència al Maresme i que ha fet un salt de qualitat".

Més de 60 expositors
Aquest any comptarà amb més de 60 firmes de tot l'ampli ventall de serveis perquè qui s'hagi de casar aquest 2018 o tingui pensat de fer-ho pròximament, segur que hi acabarà recalant.

La regidora de promoció Núria Moreno, va voler felicitar la UBM per l'aniversari i per haver "fet més gran aquest Saló d'ençà del canvi d'ubicació". El Centre de Congressos del TecnoCampus està del tot consolidat com un espai adequat pels diferents serveis que s'ofereixen i té en l'Auditori l'espai perfecte per a la passarel·la, un dels moments més esperats de cada edició del Saló.

Ciutat 2017/2018, saló boda presentació

Cal destacar les desfilades, on hi participen empreses, amb models professionals i amb la  presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral, moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.

Saló Boda logoLes novetats d'una edició especial
La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web saloboda.cat. Amb la intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètals de colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments i al mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporat al logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís per celebrar les noces de plata.
També en clau d'aniversari, s'habilitarà una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés.
 Pel que fa a les passarel·les, comptarem amb el grup de DJ’s “Urban Deep Sound” que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió. La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per a l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.
L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del CQM Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme, ubicat al carrer Lepanto 13 de Mataró.