Stop Pujades rebutja l'augment de preu dels bitllets d'ATM

Critiquen la pujada de tarifes, les quals portaven tres anys congelades, i criden a la societat a tornar a les estacions

Opinió, davant de tot-tele transport

Després de tres anys de congelació tarifària l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana i la intervinguda Generalitat han apujat les tarifes del transport més d’un 2% en tots els abonaments generals, excepte la tJove i l’abonament per a persones sense feina. Per a la plataforma Stop Pujades és un augment desmesurat i és inacceptable que els usuaris hagin de pagar pel baix finançament públic i el deute acumulat. Per aquest motiu, criden a la ciutadania a tornar a les estacions que ja fa quatre anys es van omplir de lluita per aconseguir la rebaixa del preu de la T10 i una congelació tarifària. Cal destacar que el passat 24 de gener els membres de la plataforma van organitzar accions simultànies a diverses estacions de transport públic, entre elles la de Mataró.

Consideren que el deute neix de la mala gestió i l’excés de directrius, entre altres problemes, i que cal fixar unes tarifes d'acord amb el poder adquisitiu dels seus usuaris.