Una gran exposició de Dinosaures a Mataró

Una vintena de peces a mida real estaran instal·lades a l'espai Firal del Parc Central des del 23 de desembre al 7 de gener

  • Redacció
  • Dimecres, 20 Desembre 2017 11:15

Dinosaures Tour

Dinosaurs Tour visita Mataró, una gran exposició de dinosaures composta per una vintena de peces inèdites a mida real. L'exposició es podrà veure des del 23 de desembre al 7 de gener a l'Espai Firal del Parc Central de Mataró i compta amb alguns dinosaures animatrònics que simularan els comportaments d'aquests grans animals prehistòrics. Es podrà visitar de dilluns a divendres de 17h a 21h i els caps de setmana d'11h a 14h i de 17h a 21h a un preu de 7 euros per persona.

Es tracta de l'exposició itinerant més gran de dinosaures animatrònics, la qual ocuparà més de 2.000 metres quadrats d'espai a Mataró. Aquesta mostra ha recorregut Europa i s'ha pogut visitar fins ara a ciutats d'Alemanya, Itàlia, Noruega, França i d'altres països. S'hi poden veure Triceratops, Tiranosaurios, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, Espinosaurio, Diplodocus i el famos Tiranosaurio Rex a mida real, entre altres reproduccions. També s'han proposat fer projeccions didàctiques sobre el mode de vida d'aquests animals prehistòrics per ajudar a conèixer i comprendre amb exactitud com vivien els dinosaures durant aquella època.

Dinosaures Tour

Una mostra didàctica

L'espai ofereix entreteniment i diversió pels més petits, combinat amb un factor pedagògic de pes que busca que els assistents aprenguin mentre coneixen els grans dinosaures. L'exposició aposta per recrear l'hàbitat en el que podien viure amb vegetació i escenografia pròpia dissenyada a partir de la informació d'estudis científics sobre les característiques del planeta en aquella època. La mostra també compta amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l'extinció de dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Dinosaures Tour

Dinosaures Tour