El TecnoCampus vol caminaires per La Marató de TV3

Disposa dos recorreguts urbans aquest diumenge per recaptar el màxim de fons

Ciutat 2017, caminada solidaria tecnocampusAquest diumenge 17 de desembre el TecnoCampus organitza una caminada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties infecciones. La caminada, apta per a totes les edats, començarà a les 9h i el punt de sortida i d’arribada serà la plaça del TecnoCampus. Aquest any hi haurà dos recorreguts de 5 i de 8 km, el primer dels quals serà accessible per fer-lo amb cotxets i cadires de rodes.

El preu de la inscripció és de deu euros i inclou la samarreta i l’esmorzar després de la caminada. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, i el TecnoCampus assumeix el cost de la inscripció dels treballadors i estudiants dels tres centres universitaris que vulguin participar-hi. La inscripció ha de ser prèvia –aquest divendres és l'últim dia!– i es pot fer de manera online (consulteu web a la fitxa) o a través dels diferents punts de venda ubicats a Mataró.

Tercera edició
Aquesta és la tercera edició que el TecnoCampus promou aquesta activitat per col·laborar amb La Marató de TV3. L'objectiu d'enguany és recaptar fons econòmics per a la investigació de les malalties infeccioses, que actualment són la causa d’una de cada tres morts al món i suposen un problema important de salut públic. A la Caminada al TecnoCampus de l'any passat, organitzada juntament amb l'associació AGIM, es van recaptar un total de 5.100 euros, que es van destinar íntegrament al projecte solidari de la televisió pública.

La Caminada al TecnoCampus és una activitat que s’emmarca dins de les accions solidàries que impulsa la institució.

Ciutat 2017, caminada maratoLA FITXA
Data:
El diumenge 17 de desembre, a les 9h.
Lloc: La sortida i l'arribada serà a la plaça del TecnoCampus.
Recorreguts: Un de 8 km i un de 5 km.
Inscripcions: http://lamaratotv3.tecnocampus.cat
La inscripció costà 10 euros. A l'acabar hi haurà esmorzar per a tothom.