14 idees de negoci al Weekend Challenge

Una seixantena d'estudiants participen en la cinquena edició d'aquestes jornades al voltant de l'emprenedoria i la innovació al TecnoCampus

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Desembre 2017 00:00

Ciutat 2017, weekend challengeEl passat cap de setmana es va celebrar la cinquena edició del Weekend Challenge, una iniciativa impulsada pel TecnoCampus de Mataró per fomentar l’emprenedoria a la universitat. També es proposa aconseguir crear sinergies entre els estudiants de les diferents titulacions.

Les jornades van comptar amb una seixantena d'estudiants que durant dos dies van treballar per desenvolupar catorze idees de negoci diferents. D'entre les propostes van escollir un projecte guanyador titulat Fly me to the moon, el qual proposa enviar les cendres d'un difunt a l'espai com a alternativa a les cerimònies actuals.

El Weekend Challenge és una activitat que s’emmarca dins del campus emprenedor del TecnoCampus, un ecosistema òptim on els estudiants poden desenvolupar els seus projectes emprenedors.

Tots els grups van comptar amb el suport d’un equip de mentors format per professionals, emprenedors del parc i professors del TecnoCampus, que els van guiar i assessorar durant el procés esdevenint una figura clau del procés.

Cendres a l'espai
Fly me to the moon és una proposta creada per en Marc Gaixas, en Jorge Alejando Duarte, en Sergi Jiménez i en Juan Abel Ortiz que proposa enviar les cendres del difunt a través d’un globus sonda que arriba fins als 40.000 metres d’altura. La seva intenció és la de treballar per la viabilitat legal i tècnica del projecte per poder fer una prova pilot.

El premi d'aquesta edició per a l’equip vencedor és participar a l’Imagine Express 2018, que se celebra en el marc del Mobile World Congress.L'Alcalde i la regidora d'Esports van ser presents a la festa de celebració de Rehastet.