Solidaritat tenista contra el càncer infantil

El diumenge 10 de desembre tindrà lloc la Jornada Lúdica I Trofeu Georgina de Miguel Antoja al Club Tennis Mataró amb un munt d'activitats per recaptar fons

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Desembre 2017 00:00

Ciutat 2017, moute tennisEl diumenge 10 de desembre el Club Tennis Mataró acull la Jornada Lúdica I Trofeu Georgina de Miguel Antoja, un homenatge a la jove jugadora del club víctima del càncer infantil. La jornada esportiva va destinada a conscienciar i recaptar fons per a la recerca d'aquesta malaltia. Comptarà amb una competició de tenis, activitats i jocs infantils, una exhibició, un sorteig i molt més.

El Trofeu Georgina de Miguel Antoja tindrà lloc a partir de les 9 del matí amb la fase final del torneig que començarà durant el pont d'aquesta setmana. Seguidament, a les 10.30h s'iniciaran les activitats i jocs per a nens i nenes de 4 a 12 anys. Posteriorment es farà una exhibició, el lliurament de trofeus i un sorteig final. L'entrada serà gratuïta per a tots els assistents.
 

L'esdeveniment solidari comptarà amb la presència d'esportistes de primer nivell com Albert Ramos Viñolas, Carla Suarez, Tomás Carbonell, Albert Costa, a més d'altres esportistes d'elit que s'uniran a la causa. La jornada espera servir de suport per tots aquells que es troben afectats directament o indirectament per aquesta malaltia. José Maria Díaz, director de l'Escola de Tenis Mataró vol que aquest dia serveixi per recordar la jove jugadora que va perdre la batalla contra el càncer i espera que la recaptació ajudi a salvar vides.

Un sorteig #paralosvalientes
Durant el dia se sortejaran més de 100 regals i obsequis d'esportistes de primer nivell procedents de Leo Messi, Rafael Nadal, Garbiñe Muguruza, Albert Ramos, Pablo Carreño, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Marc Márquez, Didac Vilà, Carla Suárez, Tommy Robredo, Alex Corretja, Sergi Bruguera, Conchita Martinez, Jordi Arrese o Ricky Rubio. Els beneficis de la compra de les paperetes aniran destinats a la campanya #paralosvalientes de l'Hospital Sant Joan de Déu.

LA FITXA
Data: El diumenge 10 de desembre.
Lloc: Club Tennis Mataró.

Aportacions: A més de les aportacions a través de la compra de bitllets pel sorteig el mateix dia de l'esdeveniment, l'Associació contra el càncer infantil Georgina de Miguel Antoja posa a la disposició de tots un número de compte
per a qualsevol donació: ES70 2100 1059 5802 0018 4408.