LOVELYPLAY, la primera Joy Boutique eròtica del món obre a Mataró

Un nou concepte de botiga eròtica ha obert les portes, aquest octubre, a Mataró. Un espai interactiu orientat al joc eròtic que convida a descobrir i jugar!

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 10 Novembre 2017 00:00

Ciutat 2017, lovelyplay

Des de fa uns dies, la primera botiga física de LovelyPlay ha obert les seves portes al centre de Mataró. Es tracta de la translació física d’un nou concepte de sexshop, creat per una empresa mataronina,  i que ja té presència internacional a través del seu ecommerce.
Com no podia ser d’una altra manera, Lovelyplay ha escollit la seva població d’origen per obrir la que desitgen sigui la primera de moltes Joy Boutiques, un nou concepte de botiga eròtica que té com a principal objectiu ajudar-nos a explorar la nostra sexualitat a través del joc i de la diversió!
Sota el lema de “Vine, toca, sent, descobreix…. i diverteix-te!”, LovelyPlay planteja la sexualitat com un joc continu, en el que els adults tornem a gaudir amb l’entreteniment, el  descobriment de noves sensacions i l’experimentació en parella, en solitari... o en grup!

Per això, la Joy Boutique de LovelyPlay es planteja com un espai interactiu, on podrem trobar un ventall interessant de joguines eròtiques, productes divertits per a regalar, olis per a massatges, objectes originals per a comiats de solteres i solters...
Però també com a un punt de trobada on podrem gaudir d’una sèrie de reunions, esdeveniments i jocs participatius que aniran des de reunions de TupperLove (una actualització 2.0 dels clàssics TupperSex) fins a xerrades informatives sobre diferents pràctiques sexuals, passant per espectacles en directe i divertits jocs!

A la cèntrica botiga, ubicada al carrer d’en Pujol número 5 (tocant a La Riera) ens hi obrirà la porta, de dilluns a dissabte, la Marta Cortés, qui ens farà les funcions d’amfitriona i assessora a la vegada. Gràcies a l’àmplia selecció de productes eròtics, la visita a la botiga ja es converteix en una experiència en si mateixa; en cada visita redescobrirem noves joguines i propostes que posaran el toc divertit i de fantasia al nostre dia a dia.
I per a aquells que tinguin un esperit molt més aventurer, una segona planta denominada Purple Room ofereix les experiències i productes més atrevits dins del món del plaer i l’experimentació. És aquesta mateixa Purple Room la que acollirà els diferents esdeveniments que se’ns aniran proposant a través d'un calendari d’activitats.

Una proposta ben interessant que posa de manifest el talent creatiu i empresarial que existeix a Mataró, i que convida a la resta de veïns a ser partícips d’un projecte nou, únic i innovador,  pensat per fer-nos la vida molt més divertida i juganera! LovelyPlay es mou entre l'amor i el joc, havent trobat el seu  propi nirvana a través dels articles que ens proposen. Des de joguines totalment boges i originals, fins a la llenceria més seductora, passant per llibres d’art eròtic i objectes decoratius ben divertits. Sempre comptant amb la presència de les més prestigioses marques.

Un paradís que cada dia ens obre les portes a Mataró i que ens convida a continuar jugant amb el plaer!