Prop de quatre mil persones recorren la Via Europa

El CDR de Mataró ha convocat als mataronins i maresmencs a manifestar-se el dia de l'aturada des de la plaça Granollers fins a tallar l'autopista

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimecres, 08 Novembre 2017 14:22

Manifestació Vaga General 8N

Milers de persones es reunien a la plaça Granollers passades les 11 del matí del dimecres 8 de novembre. Sota crits de 'Llibertat als presos polítics' i 'Vaga general', els manifestants han recorregut la gran amplada de la Via Europa direcció Hospital tallant tots els carrils en ambdues direccions de la via. Encapçalada per una gran pancarta demanant la 'llibertat a les preses polítiques', la corrua ha reunit prop de quatre mil manifestants que, un cop dalt, s'han proposat tallar tots els carrils de l'autopista.

Durant la manifestació s'han pogut veure famílies senceres, infants, adults i gent gran, tots amb ganes de fer sentir la seva veu i de demanar la llibertat dels polítics catalans que van ser empresonats fa només uns dies, així com de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Amb un ambient ple d'indignació per la situació actual i les decisions aplicades pel govern espanyol, els manifestants han defensat que la jornada d'avui no es tracta d'una aturada, sinó d'una vaga general del país. Tot i això, s'han vist més comerços i empreses en funcionament que en la darrera vaga del dia 3 d'octubre, ara fa poc més d'un mes.
Manifestació Vaga General 8N

Aquesta tarda, més

El Comitè de Defensa del Referèndum de Mataró (CDR) havia informat de dues convocatòries pels manifestants pel dia de l'aturada general: una a les 11.30 h del matí des de la plaça Granollers, i l'altra a les 18 h de la tarda davant l'Ajuntament de la ciutat.

Manifestació Vaga General 8N