5.000 visites a la nova Fira Mataró Tren

El TecnoCampus va ser la seu durant els dos dies de fira, amb un 54% dels assistents de fora de Mataró

13a Fira Ferroviària Mataró Tren 2017

La nova Fira Mataró Tren que es va celebrar el 28 i 29 d’octubre al TecnoCampus va rebre 5.000 visitants, un 46% dels quals provenen de Mataró. Cal destacar, però, que un 54% dels visitants van venir d'altres municipis de la comarca i de Barcelona ciutat. També es van rebre visitants de la província de Girona, de Lleida, Saragossa, Granada, Escòcia i de França, la majoria dels quals aficionats al món ferroviari. Des del punt de vista dels expositors 8 de cada 10 valoren positivament aquesta fira a Mataró.

Transport a mida

Els mitjans de transport gratuïts que facilitaven l’arribada del públic des del centre de Mataró i des de l’estació de Renfe també van tenir una molt bona acollida. El trenet turístic que connectava la plaça de Santa Anna amb el TecnoCampus va realitzar 4.200 viatges d’anada i tornada i 565 persones van utilitzar el servei especial de bus.


13a Fira Ferroviària Mataró Tren 2017

Superen les expectatives

Pel que fa a les activitats programades, gairebé la meitat dels expositors, un 44%, les valoren molt positivament. A la pregunta sobre si s’han assolit els resultats esperats, el 72% dels expositors asseguren haver cobert i, fins i tot superat, les seves expectatives. A més, tots aquests confirmen que tenen intenció de tornar-hi a la pròxima edició.