El bolet és el protagonista a darrere l'Ajuntament

Cap de setmana de Fira de Tardor i la 33 Exposició de Bolets del Maresme

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 03 Novembre 2017 09:19

Ciutat 2017, exposició bolets

Aquest cap de setmana, el 4 i 5 de novembre, la plaça de l’Ajuntament s'omplirà dels colors de la tardor amb la Fira de Tardor i la 33a edició de l'Exposició de Bolets del Maresme. Les dues activitats giraran al voltant dels productes de temporada i comptaran amb firaires i artesans que oferiran bolets, formatges, mel, embotits, coques, xocolates, castanyes, sabons naturals, titelles, bijuteria, cuir i minerals, entre altres productes.
A més de les parades, que estaran obertes de 10 a 21h, s’han programat activitats complementàries dirigides al públic familiar com tallers gastronòmics, creatius i una cercavila amb “The ZeBRASS marching band”.

Els bolets de la comarca

La 33a Exposició de Bolets del Maresme se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de Mataró, com ja és tradició, del 4 al 10 de novembre. L’exposició pretén ser una mostra representativa de la diversitat de bolets del Maresme i la mostra pot arribar a superar les 100 espècies de bolets De dilluns a divendres, diversos grups escolars faran visites guiades a l’exposició i també realitzaran tallers sobre el tema.