AKÍ Bricolaje es posa mà a l'obra

El centre comercial de Cabrera es proposa recaptar fons solidaris fins el 12 de novembre amb una programació plena d'activitats

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 02 Novembre 2017 11:57

Ciutat 2017, aki bricolatgeLa segona edició de “Mà a l'obra” és a punt de començar a AKÍ Cabrera. Aquest any, l'esdeveniment tindrà lloc en el transcurs de dues setmanes, amb les activitats planificades durant els caps de setmana. Aquestes estaran centrades principalment en l'aspecte solidari, ja que aquest és un valor molt important per a la marca. L'objectiu d'AKÍ Cabrera és recaptar fons a través de diferents activitats, que després donarà a l'associació PRADER WILLI, i així contribuir, entre tots, a donar respostes i ajuda a les famílies amb fills afectats per la Síndrome Prader Willi.

Esmorzars
Els dilluns, dijous, divendres i dissabtes, de 9h a 11h, tots els que vulguin col·laborar gaudiran d'esmorzar gratuït, en el qual es podran fer donatius a voluntat. Aquest, a més, serà un gran moment per planificar les activitats de la jornada.

Tallers i Mercat ambulant Solidari

Es realitzaran diversos tallers en els quals es crearan els productes per al mercat ambulant solidari, com ara quadres personalitzats, penja-robes, marro o adorns de Nadal. La idea és passar una estona divertida i didàctic en el qual, a més, s'està contribuint a recaptar fons per a l'associació.
Així mateix, els més petits també comptaran amb la seva secció de tallers, en els quals podran divertir-se jugant i fent manualitats.

Ciutat 2017, aki bricolatge

Sorteig

Tot aquell que participi en qualsevol de les activitats solidàries o que, senzillament, compri en la tenda durant aquestes setmanes, entrarà en el sorteig d'un carro de productes de bricolatge, marca de la casa, valorat en 200 euros.
I com que compartir és viure, compartint en xarxes socials la teva foto “tirant una mà” en el Photocall Solidari, AKÍ Bricolatge donarà a Creu Vermella 1 euro per cadascuna de les 1.000 primeres fotos.
Ja ho saps, suma't a la crida d'AKÍ Bricolatge, i posa't tu també mans a l'obra!