Reconeixement a Serras 1919 en els premis de la FAGEM

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, la Jove Empresària Roser Vives i la trajectòria d’Isabel González també són premiats

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Octubre 2017 17:44

Fagem

La Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha celebrat per desè any consecutiu la jornada que reuneix als empresaris de la comarca per lliurar els premis FAGEM 2017. El Restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt ha estat el lloc escollit per aquest esdeveniment que ha reunit uns 200 empresaris de la comarca i pel lliurament dels premis que atorga anualment la FAGEM. Els premiats enguany han estat l'establiment Serras 1919, el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, la jove empresària Roser Vives i la trajectòria d'Isabel González.

Gairebé 100 anys

La Junta de la FAGEM des de fa sis anys atorga el premi a la Trajectòria Empresarial a una empresa que destaca per les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, un homenatge a la trajectòria empresarial que es distingeix per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Enguany, aquest premi ha recaigut en Serras 1919, l'establiment comercial de moda situat a la Rambla de Mataró que aviat complirà 100 anys. Un establiment amb capacitat d'adaptació als nous escenaris i a les tendències de moda més actuals.

Contribuint a l'associacionisme

La FAGEM reconeix cada any la tasca d'una persona o institució que ha fet molt per l'associacionisme empresarial. Enguany, aquest reconeixement ha estat pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme, entitat empresarial sense afany de lucre fundada l'any 1936. Sota la direcció d'Enric Bartrés i Garcia, el Gremi, que l'any passat va complir 80 anys, és un dels més antics de Catalunya.
Roser Vives, propietària de La Formatgeria del carrer de Santa Maria de Mataró, ha estat premiada com a jove empresària per la seva iniciativa.

Una nova categoria
La FAGEM ha impulsat enguany un nou premi a la dona empresària per tal de reconèixer las seva trajectòria. La Junta de la FAGEM ha decidit atorgar aquest premi a Isabel González, propietària de la perruqueria Bel.