Pàdel solidari amb 'Un somriure per l'Aleix'

Padel Indoor Mataró i Padel DT organitzen un torneig solidari els dies 28 i 29 d'octubre

  • Cugat Comas // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 19 Octubre 2017 11:51

La lluita d'Un Somriure per l'Aleix' segueix bategant amb força i és que en paral·lel a la investigació de la malaltia de Tay Sachs que abadera Actays, el grup promotor de les festes solidàries nascut de famílies properes a l'Aleix Merino segueix buscant noves iniciatives que permetin recaptar fons. El Somriure per l'Aleix ha entendrit als mataronins durant els últims dos anys, va valdre el reconeixement a l'infant de 'Mataroní de l'Any 2016' per pràctica aclamació popular i pren cos, el proper cap de setmana, de torneig solidari de pàdel.

Ciutat 2017, padel solidariPrimer torneig solidari

I és que a cavall dels dies 28 i 29 d'octubre tindrà lloc a Padel Indoor Mataró el primer 'Torneig Solidari Aleix Merino' amb el que es recapten fons per 'Un somriure per l'Aleix'. La inscripció és de només 20 euros i es jugarà en horari ininterromput entre les 9 del matí i dos quarts de nou del vespre.

Per fer-lo del tot popular, hi haurà tres nivells diferents per als practicants: Nivell B+, nivell B i nivell C+. L'important és participar i sumar així aportacions solidàries.
Amb la inscripció s'hi inclou un pack de benvinguda i t'assegures jugar una sèrie de partits.

Les inscripcions es poden fer a www.padeladt.com i és necessari de complimentar-les abans del dia 24 d'octubre.