El Grup Ferroviari Mataró planta la Fira Mataró Tren per desacord amb Bote

Retreuen en un comunicat el paper de l’Ajuntament amb l’1-O

  • Redacció
  • Dimecres, 04 Octubre 2017 11:52

Fira Ferroviària

El Grup Ferroviari Mataró ha anunciat que no participarà en le proper Mataró Tren, la nova marca de la Fira Ferroviària. Ho fan “en senyal de desacord i com a mitjà de protesta” contra l’Alcalde David Bote a qui acusen de “haver interposat els interessos del seu partit als de la població” arran de la no col·laboració amb el referèndum de l’1 d’octubre. El Grup Ferroviari era una de les entitats històriques que participaven de la fira ferroviària, que precisament aquest any canvia de format, passa a fer-se al TecnoCampus i l’Ajuntament vol que es propulsi com element de Promoció de Ciutat.

La carta en la que s’explicita la decisió de plantar l’Ajuntament, el president de l’entitat Antoni Segarra es mostra molt crític amb l’Alcalde mataroní.

En la mateixa missiva,  el Grup Ferroviari assegura que “els afeccionats que ho desitgin podran veure una versió de la maqueta que haguéssim exposat a la fira en el nostre local, Ronda Barceló 71 B el diumenge 15 d’octubre de 11 del matí a 1 del migdia”.