La fira Mataró Tren creix cap al TecnoCampus

La plaça Santa Anna ja no acollirà aquesta fira, que es vol consolidar com a esdeveniment de referència en l'àmbit ferroviari

  • Redacció
  • Dimecres, 13 Setembre 2017 19:20

Fira Ferroviària

Els dies 28 i 29 d'octubre el TecnoCampus rebrà els visitants de la fira Mataró Tren, un esdeveniment que es celebra per tretzena vegada. Aquest any, però, canvia d'emplaçament per tal de posicionar el certamen com a referent de les fires d'aquest àmbit i consolidar Mataró com un centre d'intercanvi de coneixements i experiències. Amb el canvi també esperen que es pugui ampliar les dimensions de l'esdeveniment i que s'unifiquin en un únic espai totes les propostes.

Fira Ferroviària

La fira, un referent

Per tal que la fira es converteixi en un referent en el sector han creat un Consell Assessor que estarà format per diversos professionals coneixedors del sector i membres de les entitats més representatives de l'àmbit d'oci ferroviari de Catalunya. Algunes d'aquestes entitats són, per exemple, Expotren Lleida, Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril, Cercle Històric Miquel Biada i l'Ajuntament de Mataró, entre altres.

Suport d'Expotren Lleida
L'Ajuntament enguany compta amb el suport de Raül Valls, director de la Fira Expotren Lleida, que està col·laborant assessorant en aspectes globals d'organització i comercialització per captar més participants.