Novena Pedalada popular a Mataró

Sota el lema 'Mobilitza't per un aire més net!', arriba la Pedalada 2017 en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Ciutat 2014/2015, pedalada

La IX Pedalada, situada en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, tindrà lloc el dia 17 de setembre a les 10h sortint del Pati del Cafè Nou. Es tracta d'una passejada urbana dirigida a la ciutadania en general amb els objectius de fomentar l'ús de la bicicleta com a vehicle sostenible, conscienciar sobre la importància del transport sostenible per millorar la qualitat de l'aire i, en tercer lloc, promoure una mobilitat activa i saludable a la ciutat.

Consells pràctics
El recorregut tindrà una hora de durada aproximadament i acabarà al mateix punt de sortida. Cada participant ha de portar la seva pròpia bicicleta i l'organització recomana mantenir-se hidratats al llarg de tot el recorregut. És necessari que els menors de 12 anys vagin acompanyats d'un adult i que els menors d'entre 12 i 16 anys vagin acompanyats d'un adult o portin una autorització signada del seu tutor legal.