Concentració multitudinària contra els atacs terroristes

La Riera s'omple al punt del migdia, en paral·lel amb la resta de municipis catalans

  • Redacció i Fotos de Daniel Ferrer
  • Divendres, 18 Agost 2017 12:47

Minut de silenci per les víctimes de Barcelona

Multitudinària concentració aquest migdia a Mataró. A la mateixa hora que la Plaça Catalunya de Barcelona quedava petita per rebutjar la violència i condemnar el terrorisme arran dels fets d'ahir dijous a Barcelona i Cambrils també s'omplia La Riera. De gom a gom. Ni la coincidència en ple agost ni la intensa calor que feia han minvat l'assistència a un acte tant senzill com la lectura –incomprensiblement sense megafonia– del manifest de les entitats municipalistes per part de l'Alcalde accidental Joaquim Fernàndez i cinc minuts de silenci. Unes 3.000 persones s'han reunit davant l'Ajuntament local, en una de les concentracions de rebuig al terrorisme més massives de la ciutat els últims anys.

Minut de silenci per les víctimes de Barcelona

Nombrosos regidors de l'Ajuntament i responsables de partits polítics s'han situat davant de la porta de la Casa Gran per iniciar aquest acte de rebuig a la violència i el terrorisme. També hi havia representants de la comunitat musulmana de la ciutat. Aquesta vegada no hi ha hagut cap símbol, pancarta o bandera i la contundència del silenci ha estat la imatge més clara de la solidaritat amb les víctimes d'aquest 17 d'agost funest.

Minut de silenci per les víctimes de Barcelona

Les banderes de l'Ajuntament onejaven a mig pal ja que Mataró manté, com la resta de país, tres dies de dol oficial que acabaran diumenge.

Minut de silenci per les víctimes de Barcelona