Paula Alòs, imatge de 'Collits a casa'

La mataronina va ser la flamant guanyadora del popular concurs televisiu Masterchef Júnior 4

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 Juliol 2017 11:21

Ciutat 2017, collits a casa 1

Sota el lema, 'El meu secret? El producte més fresc!', la marca 'Collits a casa' promociona els mercats de Mataró com a referents comarcals en qualitat i producte fresc de proximitat.
La marca va néixer el 2011 i compta amb 35 productors agrícoles que venen els seus productes al mercat de Cerdanyola, Cirera Molins, l'Escorxador, plaça Gran i plaça de Cuba. Paula Alòs, la jove mataronina que va proclamar-se guanyadora de Masterchef Junior 2017 és la nova imatge publicitària de la marca.

Demostracions de cuina a l'Espai e-Àgora
Els productes de proximitat conreats al Maresme són els emprats en les demostracions de cuina que es fan a l’Espai e-Àgora del mercat de la plaça de Cuba de Mataró, en què els restauradors preparen receptes en directe de cara al públic consumidor. La primera demostració es basarà en la típica cuina de Festa Major el dia 22 de juliol a les 11h del matí. Anirà a càrrec del Restaurant el Nou-Cents i per participar-hi cal inscripció prèvia al telèfon 937 582 458.

Ciutat 2017, benvinguts a pagesLa segona demostració culinària genera molta expectació entre els aficionats a la cuina perquè anirà a càrrec de la petita Paula Alòs, la mataronina guanyadora del concurs “Masterchef Junior” de TVE. Protagonista i prescriptora del “Collits a casa” d’enguany, oferirà un taller de cuina júnior el dia 23 de setembre a les 11h del matí.

Ciutat 2017, collits a casa 2
Visites guiades a pagès
Per a famílies: Amb la finalitat de donar a conèixer als ciutadans que poden adquirir les fruites, verdures i llegums de temporada conreades al costat de casa, s’organitzen activitats com les visites a pagès i les demostracions de cuina.
Així doncs, 'Collits a casa' organitza aquesta activitat ideal per a les famílies,
durant les quals el públic pot convertir-se en pagès durant una estona i conèixer de la mà dels mateixos productors els secrets de l'agricultura i els productes conreats, les qualitats de les fruites i verdures de temporada i les diferents formes de conreu. També ofereixen, al llarg de les visites, una petita degustació de producte de temporada fresc i acabat de collir. En definitiva, es tracta d'una activitat a l'aire lliure diferent i plena de sorpreses a descobrir.