Massatges mataronins per guanyar la Titan Desert

Esteban García, director, professor i terapeuta de CTM va formar part de l'equip de Josep Betalú

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 25 Maig 2017 10:58

Ciutat 2017, massatgista titan desert

La Titan Desert té fama de ser una de les proves més dures del món. Un seguit d'etapes-marató pel desert en què els ciclistes posen al límit el seu organisme. La versió ciclista del Dakar, s'ha dit alguna vegada. Per als participants en aquesta mítica competició la recuperació muscular és clau després de les etapes i és en aquest apartat clau que Mataró ha estat present en la victòria de Josep Betalú.

Esteban Garcia, director, professor i terapeuta del Centro de Terapias Manuales va formar part de l'equip de Doctore Bike Assistance en qualitat de quiromassatgista, sent el massatgista que va ajudar el guanyador de la prova. El mateix Josep Betalú, un cop consumada la seva victòria, va declarar que "un percentatge elevat de la victòria el dec al treball de recuperació" que Esteban Garcia feia i que el va ajudar a la victòria.

Com a mostra d'agraïment, Betalú va regalar al titular del CTM un dels trofeus de la competició. També va estar en mans de Garcia Diego Tamayo, guanyador de la Titan 2015, que aquest cop va guanyar només l'última etapa tot i haver passat una gastroenteritis a mitja prova.