La caminada de l'Arboç-Fundació Maresme vol el seu rècord de participants

És el segon esdeveniment més important de la Fundació, tindrà lloc el 14 de maig i aspira comptar amb 2.000 persones

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dilluns, 08 Maig 2017 00:00

Ciutat 2017,caminada arboçEl dia 14 de maig tindrà lloc la 4a edició de la caminada solidària de 10 km que organitza l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç, la qual forma part de la Fundació Maresme. En l’edició passada hi van participar més de 1.700 persones i, segons comenta el tresorer de l’AMPA, aquest esdeveniment de tipus festiu és el segon acte més important que organitza la Fundació Maresme després de les Dissantes. La totalitat dels diners recaptats en aquesta jornada aniran destinats a les activitats dels infants i joves de l’Escola d’Educació Especial.

La caminada de l'Arboç començarà a les 9.30 h Passeig del Callao i acabarà al mateix punt. L’itinerari d’enguany mostra modificacions respecte de les altres edicions per facilitar el desplaçament amb cadira de rodes. En aquesta ocasió ja no recorreran la zona de les Cinc Sénies, sinó que els caminadors passejaran pel Passeig Marítim cap a la zona del Rengle. De tornada, també pel Passeig Marítim, recorreran l’espigó del Port de Mataró.
De moment ja hi ha un ampli nombre d’inscrits i, segons les previsions, aquest any aspiren a poder assolir els 2000 participants. Les inscripcions es poden formalitzar a la Fundació El Maresme (plaça dels Bous, 3-5) o a la Plaça Sta. Anna i a l’Illa Cristina el dissabte 6 de maig de 17h-20h, a les parades organitzades pels pares i mares de l'escola l'Arboç.

Un fi de festa nou

Per acabar la jornada festiva, a més d’oferir un refrigeri i obsequis per a tots els participants com ja és tradició, també s'han organitzat activitats al  Callao, entre ells dos simuladors de moto GP.

Ciutat 2017,caminada arboçLA FITXA:
Dia: diumenge 14 de maig
Hora: sortida a les 9:30 h
Lloc: sortida i arribada al Passeig del Callao
Preu: Adults 5€ i infants fins a 8 anys 3 €€
La Caminada de l'Arboç s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor' que reuneix totes les activitats esportives solidàries al llarg de l'any de les entitats mataronines.