Quatre dies de cotxes amb ofertes inigualables

El Parc Nou acull la novena edició de Motor Total

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Dijous, 04 Maig 2017 00:00

Ciutat 2017, fira motor

Del 4 al 7 de maig l’Espai Firal del Nou Parc Central novament acollirà més de 150 vehicles turismes i vehicles comercials i industrials exposats a la venda, en la novena edició de la fira dedicada al vehicle d’ocasió, km.0 i nou en condicions excepcionals.

En més de 3.000 m2, quedaran representades quasi una vintena de marques punteres del sector de l’automòbil i industrials, consolidant així a Mataró com a capital automobilística. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles d’ocasió, km.0 i nous en condicions excepcionals.
Seguretat i manteniment

Aquest any la fira comptarà amb un nou producte en exposició, un producte directament relacionat amb la seguretat, el manteniment i la bona conservació de vehicles: una extensa gamma en portes i automatismes per a garatges i etc... Tot i que les ajudes del govern, l’anomena’t Plan PIVE, ja no està en vigor, el seu efecte ha quedat diluït, ja que són les marques les que, assumint elles el cost, ofereixen atractius descomptes a fi i efectes de mantenir el ritme ascendent en la matriculació de vehicles nous.