Un notable per Mataró Bus

Els usuaris puntuen amb un 8,06 el servei ofert, la millor valoració global obtinguda des de l'inici de la concessió

  • Redacció
  • Dilluns, 24 abril 2017 19:34

Ciutat 2014/2015, Mataró Bus

Els usuaris de Mataró Bus atorguen una qualificació de 8,06 al servei de transport com a resultat global de l'enquesta que es realitza cada any. L'enquesta pretenia puntuar la qualitat del servei d'autobusos urbans a través de diverses preguntes que van respondre 800 usuaris aleatoris. Aquesta puntuació mitjana és la més elevada rebuda per l'empresa Corporación Española de Transporte, S.L.

Mataró Bus nous
Augmenten els usuaris de la línia 4 i la 6
Cal destacar que durant el 2016 el servei es va utilitzar un 4,2% més que a l'any anterior. L'increment de viatgers se situa majoritàriament a la línia 4, la qual ha crescut un 7,52% en nombre d'usuaris, i la 6, que ha tingut un increment del 6,85%.

El tracte del personal i  la seguretat reben les millors valoracions

Count Transport, una empresa del Grup Opinòmetre, va ser l'encarregada de realitzar l'enquesta a 800 usuaris durant el mes d'octubre de l'any 2016. Els usuaris van valorar ítems com la puntualitat, els recorreguts, la freqüència de les línies, els horaris, la comoditat o la neteja, entre d'altres. Tots els elements van obtenir una valoració superior a 7 i els ítems amb millor puntuació són el tracte del personal (8,26 sobre 10 punts) i la seguretat en el viatge (8,14 punts).

El 21% dels usuaris podria utilitzar vehicle privat
Més de la meitat dels usuaris utilitzen les línies de Mataró Bus perquè no tenen carnet de conduir. Tot i així, un 21% afirma que podria utilitzar el vehicle privat però que per diversos motius es desplaça en autobús urbà. El perfil més habitual entre els usuaris de Mataró Bus segons l'enquesta és el d'una dona, d'entre 45 i 64 anys, treballadora del sector terciari.