L’apogeu de l’electrònica impresa

L’electrònica impresa triplicarà el seu volum de negoci en menys d’una dècada, segons preveu l’Organic Electronics Association

Eurecat

La tecnologia d’impressió funcional i electrònica impresa té un futur pròxim molt prometedor segons preveu l’Organic Electronics Association, la qual informa que es multiplicarà per tres el volum de negoci generat pel sector en menys d’una dècada. Eurecat, empresa amb seu a la ciutat i que actualment integra l’antiga CETEMMSA de Mataró, desenvolupa a la ciutat una tecnologia que redueix els costos de fabricació en un 30%. A més, l’empresa Eurecat presentarà les seves capacitats en electrònica impresa i impressió funcional a la fira LOPEC de Munic del 29 al 30 de març.

Unes xifres prometedores

El volum de negoci generat per aquest sector el 2014 va ser de 24.000 milions d’euros a tot el món, una xifra que preveuen que es multiplicarà per tres en els pròxims anys. Segons l’Organic Electronics Association, s’arribarà als 70.000 milions d’euros facturats l’any 2024.

Estampació ràpida en qualsevol superfície

La tècnica de l’electrònica impresa permet estampar circuits flexibles en pràcticament qualsevol superfície. Aquesta tecnologia moderna en constant creixement es basa en la impressió de dispositius i components electrònics utilitzant tècniques d’impressió convencionals.