La nova Mona d'en Santi

Nougat i la Fundació el Maresme presenten la Mona de Pasqua del 2017 que enguany compta per primera vegada amb la participació activa en l'elaboració dels usuaris de la fundació

La mona d'en Santi

Per quart any consecutiu en Santi, símbol de la Fundació Maresme, té una Mona de xocolata pròpia elaborada amb Nougat, la qual estarà disponible en xocolata blanca, negra i amb llet. D'aquesta manera s'aporta visibilitat a la icona de la Fundació i als valors que aquesta representa entorn de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. El 5% dels beneficis que s'obtinguin amb la campanya aniran destinats directament a la Fundació.

La Mona, la qual conté una petita sorpresa al seu interior, ja es pot comprar a la botiga de la Pastisseria Nougat del Carrer Sant Josep.

El 'Jo sóc com tu' més dolç

La novetat més destacable és que, per primera vegada, els usuaris del SOI de la Fundació el Maresme han participat de manera activa en l’elaboració escrivint el conegut lema d'en Santi: 'Jo sóc com tu'. La frase està situada a la peça de xocolata que acompanyarà la figura de la Mona.