El Col·legi d'Advocats de Mataró i la Creu Roja en col·laboració pels més necessitats

Les dues institucions signaran un conveni per promoure accions que millorin les condicions dels col·lectius socialment desfavorits

Col·legi d'Advocats Mataró

El Col·legi d’Advocats de Mataró i la Creu Roja tenen previst signar el dia 28 de març un conveni per la col·laboració en accions destinades a la millora de les condicions dels col·lectius socialment més desfavorits. A més a més, fa només uns dies que el Col·legi d’Advocats de Mataró va posar en marxa una nova Comissió centrada en Dret Internacional i Estrangeria per tal de garantir la informació i formació contínua en aquests àmbits.

L’acte per firmar la col·laboració amb la Creu Roja

El Col·legi d’Advocats de Mataró i la Creu Roja firmaran el nou conveni el dimarts 28 de març a les 17 h i, seguidament, el Coordinador Autonòmic de la Creu Roja, Enric Molist Güell, impartirà una conferència titulada 'Crisi de la població refugiada a Europa'. Aquesta xerrada se celebrarà a la Sala d'Actes del Col·legi d'Advocats de Mataró i abordarà l'actual crisi social existent a tot Europa.

Una nova Comissió de Dret Internacional i Estrangeria

El Col·legi d'Advocats ha presentat recentment la nova Comissió que pretén mantenir la informació i la formació contínua en matèria de dret internacional i estrangeria, element que consideren essencial per a l’exercici de la professió. El Degà del Col·legi d'Advocats de Mataró, Julio J. Naveira Manteiga, va ser l'encarregat de presentar la nova comissió que presidiran Anna M. Vidal Cardona i David Querol Sánchez. Per fomentar la formació en aquest sector es promourà l'assistència a cursos, jornades i congressos sobre la matèria. La primera activitat va tenir lloc el passat 23 de març, una jornada formativa sobre la 'Tramitació d'expedients d'estrangeria i Procediments civils amb elements internacionals'.