Un mataroní entre els 40 millors arquitectes d’Europa de menys de 40 anys

El Centre Internacional Europeu escull els professionals més innovadors i influents entre els quals hi apareix Josep Muñoz, amb estudi a la ciutat

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Març 2017 10:43

Josep Muñoz

El jove arquitecte mataroní Josep Muñoz apareix a la llista dels 40 millors arquitectes europeus de menys de 40 anys que publica el Centre Internacional Europeu, un important recull que valora la trajectòria i projectes elaborats pels professionals.

El Centre Internacional Europeu, a través d’un jurat compost per arquitectes de gran trajectòria professional i reconeguts a escala mundial, ha escollit els 40 noms més influents i prometedors de l’arquitectura novell europea, entre els que hi apareixen vuit espanyols, un d’ells Muñoz.

El jurat, que ha inclòs a la llista arquitectes de tota Europa, valora especialment la capacitat d’innovació dels quaranta professionals, així com la seva faceta altament imaginativa i el seu caràcter per portar un “nou esperit”.

Josep Muñoz va estudiar a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura a Barcelona i ha col·laborat amb diversos arquitectes de prestigi. Així mateix, l’any 2004 va fundar el seu propi estudi, JMP Land.Art.Scape.Architecture a la nostra ciutat, mitjançant el qual ha desenvolupat projectes que han tingut ressò internacional.