Altres locals també han programat espectacles eròtics

L'Ajuntament deixa clar que amb la llicència de bar musical no es poden organitzar aquests tipus d'actes

  • Redacció
  • Dilluns, 16 Gener 2017 18:09

Espectacle eròtic a La Guasa

L'espectacle sexual que ha transcendit de dissabte passat a The Bot no es pot considerar excepcional a diferents locals d'oci nocturn de Mataró. Tot i que l'Ajuntament, que ja ha obert expedient sancionador a aquest establiment per l'espectacle de dissabte passat, ha insistit avui en què no hi ha cap tipus de llicència de bar que permeti aquest tipus d'espectacles públics, el cert és que aquesta pràctica, sovint presentada sota el nom de nits "sexys" s'han anat repetint periòdicament en diferents locals de la zona del Pla d'en Boet.

El passat 7 de gener, per exemple, va ser l'última nit de 'La Guasa' a Mataró, ja que el negoci s'ha traslladat al carrer Tuset de Barcelona. Havia obert l'agost del 2016 i s'hi han celebrat dues edicions en els darrers dos mesos de la seva 'Sexy Night' promocionades a través de les mateixes xarxes socials. En aquestes festes, i segons consta igualment a través de la pàgina de Facebook del local, hi ha hagut espectacles eròtics i sexuals amb strippers. En les imatges que el mateix local penja a Facebook, es pot veure les protagonistes sent fotografiades pels assistents a la dita 'Sexy Night'. L'última convocatòria és precisament del 7 de gener, última nit del local obert al Pla d'en Boet i en el cartell de propaganda s'anunciava la presència de dues actrius pornogràfiques com Susy Gala i Elian Silla i la possibilitat de gaudir de barra lliure al local per un preu de 20 euros.

"Era anunciat i amb majors, no és res il·legal"
El responsable de 'La Guasa' ha atès el Tot Mataró i Maresme per deixar clar que "hem fet algunes festes amb espectacles eròtics i en seguirem organitzant, perquè funcionen i agraden". El gerent del negoci entén que "la diferència amb el cas de The Bot és que nosaltres aquestes festes les anunciem i tothom que hi assisteix és major d'edat i sap perfectament a on va i què veurà i en canvi a The Bot l'espectacle va ser com per sorpresa". La Guasa, explica, va operar com a bar musical i la mateixa font assegura que "aquests espectacles no són res dolent ni ofensiu, nosaltres no fem trampes i respectem les crítiques que alguna vegada hem tingut i demanem perdó si algú s'ofèn però no hem fet res il·legal".