Fira, carpa, bosc i pista de gel

Bulevards de Mataró es bolca al Parc Nou

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 09 Desembre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, Fira màgida atraccions
Bulevards de Mataró se suma un any més a la campanya de Nadal de la ciutat amb Firamàgic, una fira plena de màgia i il·lusió que omple el Parc Central des del 2 de desembre i fins al pròxim 8 de gener. La pista de gel de Kinder, patrocinada en part per Bulevards de Mataró, presideix la Firamàgic d'enguany, que a més a més, ofereix un munt d'activitats i propostes per a petits i grans.

Al recinte firal hi ha fins a 14 atraccions per als més menuts, així com una immensa carpa de Nadal, d'uns 200 metres quadrats, on diàriament es faran activitats de tot tipus. Hi haurà màgia, tallers de dibuix, de pintura i animació i més de 15 animacions infantils gratuïtes. També serà un espai on donar visibilitat a comerços o entitats de la ciutat.

Bulevards de Mataró organitza la Firamàgic i aprofita l'ocasió per a convidar els usuaris i clients a participar en el sorteig d'un magnífic regal. I és que sortegen l'entrada i estança a Disneyland París per a dos adults i dos nens. S'hi pot participar omplint la butlleta del dors dels vals 2x1 per a la Fira Infantil.

Bosc de Nadal

Unint la Fira i la Carpa, hi ha el Bosc de Nadal, un lloc màgic on passejar entre els avets decorats pels nens de Mataró. Al centre del bosc no hi podia faltar
l'Arbre dels Desitjos, una estructura amb forma d’arbre on tothom podrà  escriure-hi  els  seus  missatges  i  bons desitjos per a l’any vinent.
A més a més, Bulevards de Mataró, per facilitar més la visita a la fira als usuaris, els obsequiarà amb un tiquet d'una hora d'aparcament gratuït a la Plaça Granollers o a la Plaça Espanya.

Ciutat 2014/2015, pista de gel
La pista de gel presideix la Firamàgic des del passat cap de setmana i fins al 8 de gener. Kinder munta la pista que organitza l'Ajuntament i patrocina Bulevards de Mataró. L'any passat es calcula que hi van patinar unes 25.000 persones.